8 PERKARA ANDA WAJIB TAHU SEBELUM MERANCANG TRIP KE JEPUN- DARIPADA PENGALAMAN LEBIH 140+ TRIP

Panduan ekslusif ini mengandungi pecahan 8 perkara wajib dalam merancang percutian idaman ke Jepun. Akses percuma ini hanya ada pada masa yang terhad, klik download sekarang sebelum kami memadam page ini.

Hai Rakyat Malaysia Sekalian,

Jika anda ingin merancang percutian ke Jepun dengan kos paling minimum berserta itinerary padat sesuai dengan citarasa anda, panduan ini bakal menjadi panduan yg paling penting yg anda akan baca.

Ini adalah sebabnya:

Berdasarkan lebih 140+ trip percutian pelanggan kami ke Jepun, kami medapati bahawa kebanyakkan pelancong membuat beberapa kesilapan asas yang menyebabkan trip percutian mereka mungkin menjadi MIMPI NGERI.

Ramai yang melancong ke Jepun tanpa persediaan & perancangan yang rapi menyebabkan mereka & ahli keluarga sebenarnya berisiko besar!

Yang paling menyedihkan, hanya semata-mata disebabkan tiada “checklist asas” dalam menyusun itinerary percutian, percutian idaman menjadi HURU-HARA dan mereka ibarat pulang dengan TANGAN KOSONG.

Oleh sebab itu kami di MKJ Travel terpanggil membantu menyelesaikan masalah ini. Untuk masa yg terhad, kami akan berikan panduan asas yg wajib diketahui oleh sesiapa sahaja yg berhasrat untuk merancang percutian idaman yang terindah bersama ahli keluarga di Jepun.

Panduan ini adalah 100% PERCUMA, anda hanya perlu masukkan info email anda, kemudian kami akan menghantar panduan PDF ekslusif 30+ muka surat ini terus ke inbox anda.

GALERI PELANGGAN YG TELAH KAMI URUSKAN

APA YG ANDA AKAN DAPAT DALAM PANDUAN PERCUMA INI

  • Panduan memilih AIRPORT dengan betul yang mampu menjimatkan KOS percutian serta mengenal pasti jenis syarikat penerbangan yang ada.

  • Rahsia menjimatkan kos tiket dengan JR Pass dan pantang larang membeli JR Pass agar anda “balik modal” bahkan untung walaupun harga JR Pass yang mahal.

  • Tips & Trick merancang itinerary percutian mengikut CITARASA kumpulan anda (Ya betul!! Kami akan dedahkan rahsia yang ramai Travel Agensi tak nak anda tahu.)

  • Tips memilih tempat penginapan dengan harga yg murah tapi dengan kualiti ibarat HOTEL 5 STAR (Disini sahaja anda sudah boleh jimat ratusan malah ribuan ringgit)

  • Dan banyak lagi info bermanfaat!

SIAPA MKJ TRAVEL YG BERANI JANJIKAN PELBAGAI INFO INI?

Kami adalah Tour Guide berpengalaman yang telah menetap di Jepun lebih 6 tahun. Kami telah menguruskan trip percutian ke Jepun dari lebih 4 buah negara, dengan lebih 140+ kumpulan pelancong, mewakili lebih 800+ pelancong.

Sehingga ke hari ini kami telah menguruskan transaksi pelancongan lebih RM 5 Juta. Dalam tempoh 36 bulan yang terkini, kami telah membantu lebih 1500 pelancong mendapat khidmat nasihat untuk melancong ke Jepun secara atas talian.

Tetapi, daripada kami mengenakan sebarang bayaran, kami ingin membantu seramai yang mungkin secara percuma. Kami percaya jika lebih ramai orang yang kami bantu, insyaAllah rezeki kami juga akan semakin bertambah.

DOWNLOAD PANDUAN PERCUMA INI SEKARANG SEBELUM PAGE INI DITUTUP

Panduan PERCUMA ini mendedahkan rahsia bagaimana anda mampu merancang trip ke Jepun ibarat seorang PRO. Ada yg sanggup membayar RM 1000 untuk dapatkan panduan yg ekslusif ini. Tempoh masa terhad.

© 2019 MKJ Travel. All Rights Reserved
Read More
Scroll to Top